Notícies

Increment de visites a la web de Girona Turisme

08/02/16 | El 2015, la web de Girona turisme augmenta un 24,71% les seves visites respecte el 2014.

Més de 360.000 visitants únics a la web de turisme confirmen l'evolució positiva d'aquest espai, que l'any 2015 han visitat 71.460 persones més que el 2014. Respecte el 2014, els mesos d'hivern (Gener, febrer i març) son els que presenten un augment més significatiu de visites. El mes de gener és on han incrementat més (73,35%), seguit del mes de març (amb un 39,32%), i el mes de febrer (31,18%).

La nova web www.girona.cat/turisme , en funcionament des del 2013, es una eina de promoció indispensable per a la promoció turística de la ciutat. Des de la seva creació ha anat ampliant les seves seccions, i ha augmentat la publicació de noticies i agenda, que s'actualitzen constantment en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès).

Aquest augment significatiu de visitants a la web pot venir donat per les millores al propi espai, l'augment de notícies i informació, i per la desestacionalització de la temporada turística. Esdeveniments com Girona10, l'impacte del Celler de Can Roca i el rodatge de Joc de Trons o els diferents festivals que es desenvolupen al llarg de l'any han ajudat a la promoció de la ciutat del llarg de l'any.

Des de les xarxes socials de turisme també es treballa per redirigir els usuaris a la web, i a través de vídeos mensuals es dóna a conèixer l'activitat i l'oferta que la ciutat ofereix al llarg de l'any.