NotÝcies

La nova ediciˇ de Girona 10 se celebrarÓ els dies 29, 30 i 31 de gener

08/01/16 | Les visites tematitzades a la Catedral i el sorteig d'entrades de cinema sˇn les principals novetats d'aquesta ediciˇ, on s'ofereixen mÚs de 10.000 propostes a 10 euros.

L'Associaciˇ d'Hostaleria Turisme i Restauraciˇ de Girona i l'Ajuntament de Girona han presentat cinquena ediciˇ del Girona 10, que se celebrarÓ els dies 29, 30 i 31 de gener i que arriba a mÚs de 10.000 propostes a 10 euros i a una Ómplia oferta d'activitats gastron˛miques i culturals, entre les quals destaca, un nou format de visites nocturnes tematitzades a la Catedral.

En aquesta ediciˇ s'oferiran, previ sorteig, 1.600 places hoteleres (800 premis) i 5.400 Ópats (2.700 premis) en establiments de l'Associaciˇ d'Hostaleria de Girona, tot al simb˛lic preu de 10,00 Ç per persona. A la vintena d'hotels i la quarantena de restaurants que participen a la campanya aquest any s'hi sumen dos cinemes de la ciutat, OCine i AlbŔniz, oferint un total de 3.000 entrades (entrades dobles a 10 euros) que s'atorgaran tambÚ per mitjÓ de sorteig. D'aquesta manera l'oferta del Girona 10 augmenta gairebÚ un 45% respecte l'any passat.
El perÝode per a inscriure's al sorteig es tancarÓ el dia 18 de gener a les 23.59 h. En el moment de registrar-se, els participants hauran d'indicar quina Ús la seva preferŔncia pel que fa als premis: nit d'allotjament, Ópat a un restaurant o entrades de cinema.

El sorteig de premis estÓ previst per al 19 de gener al matÝ i serÓ retransmŔs en directe pel programa ĹEls matins' de TV3. Durant la tarda (entre 16.00 h i 23.59 h) l'Associaciˇ es posarÓ en contacte amb els guanyadors per notificar-los que han estat afortunats i per concretar-los quŔ els ha tocat. Els guanyadors disposaran de tres dies per confirmar la reserva (fins el divendres 22 de desembre a les 10 del matÝ); passada aquesta data els establiments participants podran assignar les places sobrants a qui vulguin.

A partir del dia 22, tothom qui ho vulgui, tant si ha participat al sorteig com si no, podrÓ consultar al web de Girona 10 quins establiments formen part de la campanya i contactar-hi via telef˛nica per consultar si els han quedat places disponibles o si tenen alguna promociˇ especial amb motiu del Girona10, i d'aquesta manera, gaudir-ne encara que no hagin resultat guanyadors.

[ PROGRAMA COMPLET D'ACTIVITATS ]