Notícies

Girona presenta l'edició 2016 de la guia "Girona, Ciutat de Festivals"

07/01/16 | En el calendari de Girona, Ciutat de Festivals del 2016 s'incorpora un nou festival: el Plot Series Fest, dedicat a les sèries de televisió.

Ja s'ha presentat la nova guia de Girona, Ciutat de Festivals per al 2016. Es manté la xifra de 21 festivals igual que el 2015, malgrat que n'hi haurà un de nou, el Plot Series Fest, que substitueix el Festival de Guitarra, un esdeveniment que per voluntat dels seus promotors es convertirà en un cicle.

El Plot Series Fest, del qual es donaran a conèixer els detalls més endavant, tindrà lloc del 25 al 30 d'abril i girarà al voltant de l'exhibició de sèries de televisió per al gran públic i d'un congrés professional internacional, de tres dies de durada, sobre ficció televisiva.

Els 21 festivals s'estenen de gener a desembre, omplint cada mes de l'any de, com a mínim, una proposta cultural a la ciutat. La música, amb 9 festivals, és l'àmbit cultural predominant, malgrat que hi ha també esdeveniments que pertanyen a àmbits tan diversos com l'audiovisual (3 festivals), les arts escèniques (2 festivals), les arts visuals (2 festivals), la literatura (1 festival) i la cultura tradicional i popular (1 festival), a més de tres festivals interdisciplinaris.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]