Notícies

Circuits d'orientació a la natura, descobreix els espais verds de la ciutat

22/12/15 | Els circuits d'orientació s'han convertit en una activitat lúdica per a moltes famílies i grups que busquen opcions d'oci diferents.

Les hortes de Santa Eugènia i la vall de Sant Daniel són dos dels espais verds de Girona més freqüentats, i els circuits d'orientació que recorren aquests dos paratges us permetran descobrir-los d'una manera divertida i original.

El circuit d'orientació per les hortes de Santa Eugènia, compartit entre Girona i Salt, és per fer a peu, però també és pot recórrer en bicicleta. Es tracta d'un espai agrícola i natural que arriba fins a les Deveses de Salt tot seguint la ribera del Ter. La durada aproximada és de dues hores.

El circuit d'orientació per la vall de Sant Daniel és per fer en bicicleta, amb diverses alternatives de recorregut que permeten adaptar la ruta a diferents públics i nivells. Es recomana fer la ruta en BTT.

Tots els circuits són de dificultat baixa i aptes per a tots els públics. Podeu descarregar-vos el plànol del web o bé recollir-lo a l'Oficina de Turisme i anar localitzant les fites sobre el terreny, amb l'ajuda del plànol.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]