Notícies

Lleuresport, el parc infantil de Nadal de Girona

18/12/15 | Aquest any arriba la 31a edició de Lleuresport, carregada de novetats i molta il·lusió!

Al complex esportiu GEiEG Sant Narcís, els dies 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener torna el parc de lleure i activitats esportives per a nens i adolescents, en horari de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h , excepte el dia 24 que només s'obrirà al matí de 10.30 a 14 h i amb un preu especial d'1 €.

Hi trobareu més de 30 activitats per escollir repartides en 3 àrees diferenciades: àrea d'aventura, àrea de tallers i àrea lúdica. A l'àrea d'aventura podreu fer escalada, tir amb arc o provar el circuit de cotxes; a l'àrea de tallers us en proposem de maquillatge, reciclatge o manualitats, i a l'àrea lúdica trobareu llits elàstics, inflables o la ludoteca. I a part, la demostració de Bombers (tots els matins de 10.30 a 14 h) i l'agenda d'espectacles faran que el parc cada dia sigui una festa!

Tot i ser un espai lúdic, Lleuresport també té una vessant educativa, les activitats ofertes estan dinamitzades per professionals en l'àmbit educatiu, esportiu i de lleure, amb la qual cosa no només s'aconsegueix que el parc sigui un lloc on els nens i nenes puguin passar-s'ho bé, sinó que també sigui un espai d'aprenentatge.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]