Notícies

Viu el Nadal d'emocions! Més de 200 activitats amenitzaran el Nadal a Girona

03/12/15 | La ciutat acollirà propostes per a tots els públics i per a tots els gustos i els barris seran protagonistes de gran part d'aquests actes.

El Nadal ja s'apropa i ja ho tenim tot a punt per a celebrar-lo amb una programació molt especial. Les associacions, entitats, col·lectius i persones que viuen i col·laboren amb nosaltres us convidem a participar de totes les activitats, cursos i tallers.

Fins al dia de Reis, Girona serà l'escenari de més de dues-centes activitats que amenitzaran les festes de Nadal a la ciutat. Propostes consolidades com els tallers de fanalets i de tions, la Sant Silvestre, els 6 Museus per Nadal, la pista de gel o el Lleuresport formaran part de la programació nadalenca a Girona al costat de noves iniciatives com el Girona Street Food Market, que celebra enguany la segona edició el 19 de desembre al carrer del Migdia; la segona edició també del Gran Circ de Nadal o el concert de Cap d'Any a la Catedral, que, tot i haver-se creat recentment, s'han fet ja un lloc a l'agenda festiva dels gironins.

Cal subratllar la implicació de les associacions de veïns, de comerciants i altres entitats en l'organització dels actes, que enguany guanyen pes als barris de la ciutat per tal de fomentar la cohesió entre tots els sectors de la ciutat.

Us desitgem un BON NADAL!

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]