Notícies

Gran Circ de Nadal de Girona

17/11/15 | El Gran Circ de Nadal tornarà aquest hivern a Girona per portar-hi alguns dels trucs de màgia de gran format més sorprenents de l'àmbit internacional.

Del 25 al 28 de desembre el Pavelló Municipal Fontajau acollirà el nou espectable de circ, que suma l'encís de Nadal, la màgia internacional i el circ de qualitat, amb la presència de primeres estrelles internacionals de la màgia i del circ en un xou únic i irrepetible.

Presentaran els seus treballs artistes de grans il·lusions com Jidinis Magic Co, de Las Vegas; Duo Kybalion, de Rússia i Argentina, o l'escapista càntabre Raúl Alegria. Aquesta edició inclourà també espectacles de doma de cavalls provinents de França, acrobàcies aèries de la ucraïnesa Olha Hapanovych i de la trapezista italiana Claudia Rossi, les perxes volants de la Troupe Shekin d'Ucraína o el volteig acrobàtic dels etíops de la Troupe Afrika.

Hi haurà nou funcions durant els quatre dies d'espectacle: el divendres 25 de desembre (18 i 21 h), el dissabte 26 de desembre (11, 17.30 i 20.30 h), el diumenge 27 de desembre (11.30, 16 i 19 h) i el dilluns 28 de desembre (17.30 h). Dues hores plenes d'emoció, en un espectacle que farà gaudir a tota la família, i amb la garantia dels productors del prestigiós Festival del Circ de Figueres.

Ja es poden comprar les entrades per internet i també a la taquilla del Teatre Municipal de Girona, de dimarts a divendres de 13 a 17 h.

[ INFORMACIÓ ADICIONAL ]