Notícies

Girona es promociona a França en col·laboració amb Elipsos

13/11/15 | Un grup de sis periodistes francesos han visitat Girona per tal de conèixer de primera mà l'oferta turística que ofereix la ciutat, gràcies a la col·laboració entre Elipsos i l'Ajuntament.

El servei de Turisme de l'Ajuntament de Girona està coordinant diverses accions de promoció, en col·laboració amb Elipsos, associació de Renfe i SNCF, encarregada de la comercialització dels trens internacionals entre França i Espanya.

El passat 27 d'octubre, un grup de sis periodistes francesos van visitar Girona per tal de conèixer de primera mà l'oferta turística que ofereix la ciutat i l'ambient de les Fires de Sant Narcís. Els periodistes van arribar en tren des de Narbona i Montpellier, van fer un recorregut cultural per la ciutat, visitant també els mercats artesans de les fires de Sant Narcís i van degustar la cuina gironina, tot gaudint de l'ambient de fires, i emportant-se una imatge festiva i diferent de la ciutat.

Amb aquestes accions és busca incrementar la difusió, el reconeixement i el posicionament de la destinació al mercat del sud de França. Els periodistes que es van acollir a aquesta acció representaven diferents mitjans com Radio Languedoc, la revista Grizette, la revista Femme Actuelle i tres blogs, el Blog Trottineuse, l'Urban Sweettnesses i el Blog Tribulation Danais.