NotÝcies

L'Ajuntament de Girona guanya el premi ASTER Comunicaciˇ

11/11/15 | La campanya de comunicaciˇ de Girona, Temps de Flors 2015 ha estat guardonat amb el Premi Aster Comunicaciˇ Empreses.

L'escola de negocis ESIC convoca anualment els Premis Aster com a reconeixement als mŔrits de professionals i empreses per la seva activitat i recorregut. Enguany, en la 33a ediciˇ dels premis i la 8a que es concedeix a Catalunya, l'Ajuntament de Girona amb motiu de la campanya de comunicaciˇ de Girona, Temps de Flors 2015 ha estat guardonat amb el Premi Aster Comunicaciˇ Empreses.

Gas Natural Fenosa ha estat la guanyadora del premi Aster en la categoria de traject˛ria empresarial de grans empreses, i GomÓ-Camps la guanyadora en la categoria de traject˛ria empresarial de pimes. En la categoria de comunicaciˇ professional, el premi ha estat per a TomÓs Molina, cap de Meteorologia de Televisiˇ de Catalunya i director del programa Espai Terra.

El proper dimarts 17 de novembre a les 19 hores es lliuraran els Premis Aster coincidint amb l'acte de graduaciˇ dels alumnes de grau i postgrau de l'escola de negocis ESIC, que tindrÓ lloc al Teatre Nacional de Catalunya. PresidirÓ la cerim˛nia el doctor Josep Anton FerrÚ, rector de la Universitat Rovira i Virgili, i comptarÓ amb l'assistŔncia d'un miler de convidats entre alumnes, familiars, professors, representants del sector econ˛mic i empresarial.