Notícies

L'Ajuntament de Girona engega una campanya per promocionar la Destinació de Turisme Esportiu

23/10/15 | L'Ajuntament de Girona ja ha presentat les primeres accions de la campanya promocional que portarà a terme per difondre el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) que va obtenir la ciutat el mes de juliol passat en la modalitat de multiesports (atletisme, tennis, natació, ciclisme i running).

L'Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE) aquells municipis de Catalunya que disposen d'infraestructures i serveis especialitzats i d'alta qualitat per a la pràctica de l'esport. Aquest model permet promocionar el turisme esportiu de forma més precisa i segmentada. Actualment a Catalunya hi ha setze destinacions certificades com a Destinació de Turisme Esportiu, cinc de les quals a Girona (Banyoles-Pla de l'Estany, Blanes, Castelló d'Empúries-Empuriabrava, Lloret de Mar i Girona).

La ciutat de Girona, gràcies a l'oferta de productes turístics, les instal·lacions esportives de què disposa i l'entorn natural, presenta unes condicions que la fan atractiva per a l'organització i pràctica d'esdeveniments esportius, amb aquest segell es pretén facilitar la promoció dirigida al mercat internacional del món de l'esport i atreure esportistes tant amateurs com professionals.

L'Ajuntament de Girona ha elaborat dos vídeos que permeten conèixer les diferents instal·lacions esportives i rutes de running i cicloturisme que formen part de la #DTEGirona i ha comptat amb la col·laboració d'esportistes de clubs gironins.

La regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, presidirà la comissió gestora de la DTE, que estarà formada per tècnics municipals i per representants d'entitats i empreses del sector, com el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, el Consorci de les Vies Verdes, Fira de Girona, el GEiEG, el Club de Tennis Girona, el Club Atletisme Girona, el Club Trail Running Girona, Club TR Running, Bikecat, Cicloturisme i Medi Ambient i Bike Breaks Girona Cycle Center.

Girona s'incorporarà també al Club de Màrqueting de Natura i Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, del qual ja formaven part les altres quatre ciutats de la demarcació amb la certificació DTE.

[ GIRONA DTE ]