Notícies

Girona obté la certificació de Destinació de Turisme Esportiu

31/07/15 | 20 establiments de la ciutat reben la placa acreditativa de la seva adhesió a aquesta marca d'especialització impulsada per l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

La ciutat de Girona ha obtingut la certificació de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) en la modalitat de Multiesports, concretament en els esports d'atletisme, natació, tennis, running i ciclisme.

Amb aquest segell, la Generalitat reconeix la ciutat de Girona com una destinació que ofereix recursos i serveis d'alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives i per altra banda, amb la marca DTE, Girona queda posicionada com una destinació turística adaptada a les necessitats dels i les esportistes que busquen poder realitzar els seus entrenaments i millorar el seu rendiment físic i tècnic. El segell DTE, a més, és una eina perfecta per diversificar l'oferta turística catalana i propiciar-ne la desestacionalització.

Han obtingut l'acreditació els seguents establiments hotelers: AC Palau de Bellavista, hotel Carlemany, hotel Ciutat de Girona, hotel Double Tree by Hilton, hotel Gran Ultònia, hotel Ibis Girona Nord, hotel Llegendes de Girona Catedral, hotel Melià Girona, hotel Peninsular i hotel Ultònia; i les empreses de bicicletes Bike Breaks Girona Cycle Center, Cicloturisme i Medi Ambient i Bikecat.

També han estat també reconegudes amb aquest segell de qualitat cinc instal·lacions esportives de gestió municipal, pública o privada: Pavelló Municipal Girona - Fontajau, la zona esportiva La Devesa, el complexos esportius del GEiEG, el de Palau - Sacosta , i el de Sant Ponç, i el Club Tennis Girona.

L'Oficina de Turisme i el Punt de Benvinguda Girona Gironès també han recollit el diploma acreditatiu.

Els objectius del segell de Destinació de Turisme Esportiu són promocionar i comercialitzar l'oferta turística catalana relacionada amb els esports entre un segment de la demanda molt concret però d'alta qualitat: esportistes d'alta competició, turistes que centren les vacances en l'esport, turistes que practiquen l'activitat esportiva durant el temps d'esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius.