Inici Educatius Teatre Obert

NUA

Flyhard Produccions

3r i 4rt ESO / Batxillerat

Dj. 23/03/23 - 11 h

Centre Cultural La Mercè

Preu: 6,5 ¤

Durada: 60 minuts

Un espectacle de teatre que parla, en primera persona i sense filtres, de trastorns alimentaris i la imposició de la bellesa normativa.

És un monòleg amb tocs d’humor, i al mateix temps un diàleg amb el públic. Ann Perelló situa al públic al límit entre ficció i realitat, en un joc escènic entre cinc vàters, una càmera web i diferents elements audiovisuals per fer comprendre com se sent, des de dins, viure el malson dels trastorns de conducta alimentària.

Tornar a casa després d’anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir. O podríem dir monstre, quan es tracta d’un trastorn d’alimentació. D’això parlarem a NUA (Radiografia d'un trastorn). En primera persona i sense filtres. Cruu. De com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant restricció/abús. Inclús quan parla de la “bellesa real”. De com a totes ens afecta. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d’això també se’n surt.

Ann Perelló, Premi a Millor Actriu concedit per ATAPIB, Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears, per “NUA".

La sala Flyhard va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, un espai on una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc.

Autoria: Ann Perelló i Andrea Ros. Direcció: Marta Aran. Repartiment: Ann Perelló. Ajudant de Direcció: Lucía Torres. Assessorament de moviment, cos i veu: Lucía Torres. Música: Claudi Herreros. Disseny de llums: Anna Boix. Construcció escenografia: Elionor Cintes. Videocreacions: Miquel Angel Raió. Tècnic de vídeo: Tomeu Fiol. Fotografia: Joel Codina / Juanjo Marin.