Inici Programació pròpia

Programació Temporada gener-juny 2022

Animal negre tristesa

Julio Manrique

Sala Beckett i el Teatro Español

Dj. 07/04/22 - 20 h

Teatre Municipal

Preu: 28 | 20 | 12 | 8 ¤

Quatre homes, dues dones i un nadó van d'excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l'amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els espera una nit enmig de la natura.
Tot d'una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d'una, l'únic que compta és salvar la pròpia vida. L'experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d'afrontar.

Autoria: Anja Hilling. Traducció: Maria Bosom*. Direcció: Julio Manrique. Repartiment: Màrcia Cisteró, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert, Ernest Villegas. Resta de repartiment en curs. Escenografia: Alejandro Andújar. Il·luminació: Jaume Ventura. Vestuari: Maria Armengol. So: Damien Bazin. Vídeo: Ciscu Isern. Una producció de la Sala Beckett i el Teatro Español. *Aquesta traducció ha rebut el suport del Goethe Institut i de la Generalitat de Catalunya.