Teatre Municipal de Girona

Perceptions

Cie Bivouac

Escènit

Dijous 22 de juliol - 20 h

Parc Central

Entrada lliure

Durada: 55 min

ATENCIÓ NOVA UBICACIÓ DE L'ESPECTACLE AL PARC CENTRAL (darrera Estació Renfe)
Reserva d'entrades a partir del 6 de juliol a les 11h

Perceptions és un viatge al cor de la imaginació quàntica on allò infinitament gran es barreja amb allò infinitament petit.
Les equacions es desenvolupen sobre una estructura difractiva que revela partícules elementals desconegudes, un espai i un temps relatius, dimensions paral·leles ... Una realitat normalment invisible a simple vista no triga a aparèixer a l’ocular.
A mesura que l’exploració humana evoluciona, el món suspès es transforma i esdevé imprevisible. Les cordes vibren, la matèria gravita i es difracta, deixant el buit existent. Una invitació a somiar amb altres realitats.
Disciplines : Ball aeri, pal xinès, acrobàcia, corda voladora, piano i música en directe.

Idea: Maryka Hassi, Benjamin Lissardy i Maureen Brown. Direcció: Maryka Hassi. Repartiment: Benjamin Lissardy, Silvana Sanchirico Barros, Vanessa Petit, Grégoire Fourestier i Antoine Linsale. Disseny i realització d’escenografía: Maureen Brown. Disseny i realització de vestuari: Vincent Dupeyron. Creació musical: Yanier Hechavarria. Disseny i tècnic d’il·luminació: Jeanne Belhassen. Director tècnic i de so: Simon Drouart. Producció: Cie. Bivouac.