Teatre Municipal de Girona

Fil

Madame Gaüc

Escènit

Dimarts 6 de juliol - 22 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 40 min

Reserva d'entrades a partir del 22 de juny a les 11h

Fil és una creació que explora les relacions humanes a partir d’un llenguatge universal: el físic. Dos personatges s’embarquen en un joc de tensions entre la realitat i la ficció, la raó i l’emoció, per projectar un imaginari amb el qual capten la complicitat del públic. Un espectacle poètic, reflexiu i proper, en què els equilibris sempre hi són presents.

Un circ delicat però contundent, senzill però arriscat, universal però propi. Volem que el nostre color tenyeixi l’imaginari de cada una de les persones que ens acompanyen i impregnar així més enllà de l’escena. Gràcies a tots i totes per la inspiració. - Madame Gaüc

Idea original: Madame Gaüc. Direcció: Anna Pascual i Madame Gaüc. Repartiment: Raimon Mató i Maria Palma. Mirada externa: Roberto Magro. Col·laboracions: Lali Ayguadé, Ricard Soler i Tomeu Amer. Música original: Òscar García-Bragado i Marc Sastre. Espai sonor: Jaume Parera. Disseny de llums: Luís Portillo i Jaume Parera. Escenografia: Guga Arruda i Jaume Parera. Vestuari: Alex Ponzoña. Video: Juliàn Waisbord i Adrià Guardiola. Fotografia: Jordi Plana. Disseny: la baula, Madame Gaüc i Laia Segú. Difusió i producció: Santa Barbuda.