Teatre Municipal de Girona

Full House

Eléctrico 28

Edat recomanada : a partir de 4 anys

Escènit

Dimarts 29 de juny - 20 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 50 min
Idioma: Sense paraules

Reserva d'entrades a partir del 7 de juny a les 11h

Una faula moderna sobre la cohabitació urbana

Sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu, Full House explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse, que viuen porta a porta. Koala està, simplement, enamorada del món, Dog és un solitari apassionat de la música clàssica i l'energètica Horse té sempre quatre plats cuinant-se al mateix temps. Estan tan ocupats amb ells mateixos i amb el seu dia a dia que ni tan sols s'adonen de les necessitats dels altres. Amb això, sembla que el conflicte està a punt d’explotar.
El colofó arriba quan Tiger es trasllada a la comunitat com a nou inquilí. La seva actitud exuberant supera la de tots els altres per complet. La seva arribada crea una circumstància en la qual els conflictes exploten però, alhora, tots comencen a fixar-se en els seus semblants per primera vegada. En aquest context, sorgeix una nova i inesperada situació quan Tiger convida a tots a la seva festa de “l'Escalfament de la Casa”, el que fa possible que tots es trobin i comencin a perdre els seus prejudicis contra els altres.

Direcció artística: Ana Redi-Milatovic. Dramatúrgia: Ana Redi-Milatovic, Sergi Estebanell, Alina Stockinger. Repartiment : Sergi Estebanell, Jordi Solé, Alina Stockinger, Josep Cosials i Ricardo Cornelius. Ulls externs: Josep Cosials Montolio & Daniela Poch. Música y so: Siruan Darbandi. Escenografia i accesoris: resanita & dageko.gmbh. Vestuari: resanita & Eléctrico 28. Màscares: Ivana Kovalcik. Idea original: ARGE do.it.to.do.do & Ana Redi-Milatovic. Producció: ARGE do.it.to.do.do (Georg & Dagmar Kotzmuth) + Eléctrico Express. Coproducció: Theaterland steiermark.