Teatre Municipal de Girona

Polzet

Zum Zum Teatre

Cicle superior

Dimarts 27 d'abril - 10 h

Teatre Municipal

5,5 ¤

Durada: 50 min
Idioma: Català

Són molts els temes que Perrault aborda amb aquest conte; la relació entre el bé i el mal, la generositat, la bondat, i sens dubte, el tema principal en la nostra versió: l’abandonament, perquè POLZET es contextualitza en una situació que estableix paral·lelismes molts clars i molt crus amb la societat actual.

Qui busqui el Polzet de Perrault trobarà el que busca, com també ho farà qui desitgi trobar una visió nova i estimulant. Divertida per als nens i nenes i commovedora per als adults, (encara que potser resulti al contrari), presentem el conte a través de la relació d’un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per a dormir als nens i despertar als adults, però …i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

Autor: Iñaki Rikarte. Traductora: Anna Manso. Repartiment: Jesús Agelet i Ramon Molins. Música: Iñaki Salvador. Espai Escènic: Ikerne Gimenez. Vestuari: Ikerne Gimenez. Il·luminació: Esteban Salazar. Arranjaments vestuari: Olga Cuito. Adaptació escenografia: Joan Pena. Assistent de direcció: Albert Garcia. Ajudant de direcció: Tomás Fernández. Administració: Pili Espada. Coordinació i logística: Begonya Ferrer. Producció executiva: Txell Burgués. Comunicació: Zum Zum Teatre. Disseny publicitat: 78 Estudi Plural. Comissariat i acompanyament artístic: Margarida Troguet. Direcció Tècnica: Sergio Sisques. Direcció: Iñaki Rikarte.