Teatre Municipal de Girona

Menuda

L'estenedor Teatre

Educació infantil

Dimarts 20 d'abril - 10 h
Dimecres 21 d'abril - 10 h
Dijous 22 d'abril - 10 h

5,5 ¤

Durada: 50 min
Idioma: Català

La Berta és una nena petita d’edat i de mida no gaire gran, i està farta de que li diguin “menuda”, de què és tan petita com un cigró, i de no poder arribar ni al prestatge del pot de caramels, ni a la taula, i de no poder veure mai les parades del mercat quan acompanya a l’avi a comprar.

L’avi Emili sempre li diu que cada un és com és , però que malgrat aixó, tothom pot acomplir els seus somnis si s’esforça per aconseguir-ho, i que com somiar no costa res, qualsevol pot imaginar-se ser el que vulgui, encara que cal recordar que una cosa és la fantasia, i un altra la realitat.

La Berta només té un somni: un dia despertar-se i ser tant gran com la mare o com el pare. Però aixó ja sap que és impossible. Un dia, però, un cop de vent li farà emprendre un camí que la durà a fer un llarg viatge.

En tornar desprès de conèixer personatges ben curiosos i viure aventures fantàstiques, la Berta tornarà més gran i fins i tot, potser, una mica mes alta.

Repartiment: David Laín i Devant, Anna Albiol Calvet. Disseny dels titelles; Margarida Carbonell i Roger. Vestuari: Mònica Pes Coca. Música: Pep Pascual i Vilapua. Disseny de llums: Roc Laín i Escandell. Tècnic de llum i so: Ignasi Miranda. Distribució: Montserrat Canales i Carrasco.