Teatre Municipal de Girona

Acte suspèsBalada del sabater d'Ordis

de Carles Fages de Climent

Diumenge 30 de maig - 18 h

Teatre Municipal

18 | 14 | 10 | 8 ¤

Acte suspèsLa Balada del Sabater d'Ordis és, segons tots els experts en l'obra fagesiana, el millor llibre del poeta empordanès Carles Fages de Climent.
El músic Carles Coll ens presenta un musical multidisciplinar que es va estrenar a Castelló d'Empúries i a Figueres amb gran èxit. La peça fa un recorregut per l'Empordà que va conèixer l'Anton Iglésias, nom real del Sabater d'Ordis, des de la perspectiva poètica de Carles Fages de Climent.
L’espectacle compta amb dansa contemporània i tradicional; música descriptiva i, a voltes, quasi minimalista; veus potents com la de Quim Mandado (ex Sangtraït) i de la soprano Clara Valero; un elenc teatral de primer ordre; una escenografia que ens trasllada a mitjans del segle XX, i un treball acurat que permet gaudir del text excels d'un dels millors poetes catalans que ha estat injustament massa oblidat.
Vet aquí el musical Balada del Sabater d'Ordis, un espectacle fet amb amor al país i que esperem que us descobreixi un Empordà diferent i insòlit.

Autoria : Carles Fages de Climent. Versió lliure de: Carles Coll i Costa. Repartiment: Sabater d'Ordis- Enric Matarrodona, Lídia de Cadaqués: Maria Rosa Oliveras. Cantants: Quim Mandado (Ex Sangtrait), Aina Cunill, Clara Valero. Músics: Vladimir Kunka- violí, Tatiana Kleiner -violí, Sabina Ayats - viola, Carles Coll- violoncel, Albert Monjó- clarinet, Martin Rodrígues - bateria, Marçal Ramon- acordió diatónic, Ivo Jordà - gralla.. Dansa tradicional: Esbart dansaire de Castelló d'Empúries. Dansa contemporània: Col·lectiu El Paller. Teatre: Grup teatral Espais de Castelló d'Empúries. Enregistraments i so: Múcic Lan-Jordi Solè. Il.luminació: Rocktail. Fotografia i projeccions: Xavier Torra. Assessoria artístic i comunicació: Jordi Jordà. Comissariat Any Fages: Jordi Canet. Música: Carles Coll i Costa.