Teatre Municipal de Girona

No sin mis huesos

Iron Skulls Co.

Divendres 21 de maig - 19.30 h

Teatre Municipal

16 | 14 | 10 | 8 ¤

Durada: 55 min

“No sense la diversitat.
No sense els contrastes.
No sense la bellesa.
No sense el caos.
No sense nosaltres.
No sense els altres.
No, sense els altres.
No sense el ritme.
No sense el contacte.
No sense volar.
No sense la dansa.”

No sin mis Huesos. En aquesta obra Iron Skulls Co segueix desenvolupament el seu propi llenguatge de moviment. Aquesta vegada posa en escena les seves influències com a paper principal de la dramatúrgia i parteix de la idea de canalitzar l’energia negativa en art. Aborda la identitat mediterrània com un espai en el qual se submergeixen multitud de civilitzacions al llarg de la història. Ho fa mitjançant la cultura hebrea, àrab i espanyola, juntament amb la dansa urbana, el Contact Improvisation i el Butoh, barrejant-se com un caldo de cultiu que ens porta a una recerca de la identitat d’un col·lectiu a través del moviment.

Iron Skulls Co és una companyia de dansa experimental nascuda el 2012 a partir d’un grup de Bboying. Formada por ballarins de diversos punts d’Espanya i del sud de França, aquest grup explora els límits del moviment, amb una especial atenció a la moda, la cultura musical i la teatralitat. El seu és un moviment animal que integra efectes visuals i dissociacions del Hip Hop, a més de combinar arts marcials, acrobàcia i break dance. En els darrers anys han rebut destacats premis.

Direcció i coreografía: Iron Skulls Co. Repartiment: Adrián Vega, Diego Garrido, Moisés “Moe”, Facu Martín, Héctor Plaza “Buba”, Luis Muñoz, Agnés Sales Martín, Anna Sagrera. Il·luminació: Óscar Gonzalez, Willy Barleycorn. Direcció musical: Willy Barleycorn. Escenografia: Nina Lopez-Le Galliard. Vestuari: María Zaguirre. Fotografia: Vicente R.. Tipografia: José Alberto “Agu”. Residències La Caldera, Barcelona; Hameka, França; Fabra i Coats, Barcelona; Lava, Valladolid / Amb la col·laboració Hameka, Festival Hop de Barcelona.