Teatre Municipal de Girona

La cabra, o qui és Sylvia?

Focus

01/05/2021 - 19.30 h

Teatre Municipal

28 | 20 | 12 | 8 ¤

Durada: 90 min
Idioma: Català

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i a més té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més a més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.
Però des de fa uns mesos Martin guarda un secret que el tortura i que només s'atrevirà a confessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible de més de 50 anys de complicitats.
La confessió de Martin obrirà una porta bestial, generant una crisi a les seves vides que mai haurien pogut imaginar.

Autoria: Edward Albee. Traducció: Josep Maria Pou. Direcció: Iván Morales. Repartiment: Jordi Bosch Martin, Emma Vilarasau Stevie, Roger Vilà Billy, Jordi Martínez Ross. Escenografia: Marc Salicrú, amb la col·laboració d'Adrià Pinar. Il·luminació: Sam Lee. Vestuari: Nidia Tussal. Espai sonor: Clara Aguilar. Caracterització: Anna Rosillo. Moviment: David Climent. Ajudantia de direcció: Marc Cartanyà. Direcció de producció: Maite Pijuan. Cap de producció: Marina Vilardell. Producció executiva: Raquel Doñoro. Direcció d’oficina tècnica: Moi Cuenca. Oficina tècnica: David Ruiz. Construcció de l'escenografia: Pascualín Estructures. Disseny i realització Cabra: Raquel Bonillo. Reportatge Fotogràfic David Ruano. Producció: La Villarroel. Col·laboradors: Montibello, Jorge de la Garza i Punto Blanco.