Teatre Municipal de Girona

Rey Lear

Atalaya

26/03/2021 - 19.30 h

Teatre Municipal

26 | 20 | 12 | 8 ¤

Durada: 1h 40 min
Idioma: Castellà

Rei Lear és el segon muntatge shakespearià d'Atalaya, després de Ricard III. No tracta de situar l'acció en cap època en concret... Estem davant d'un text universal en el temps i en l'espai. Les passions i els instints humans no han canviat en els últims 4.000 anys.
La versió de Atalaya, potencia la recerca de la condició humana nua subjacent en el text, despullant l'individu de tot el superflu, connectant amb l'essència de la Natura i buscant l'empatia amb la resta de la Humanitat.
Els cors, cada vegada més presents a Atalaya, aconsegueixen aquí una potència esfereïdora i acompanyen els canvis escènics que es realitzen a la vista.

Direcció i Dramatúrgia: Ricardo Iniesta. Repartiment: Carmen Gallardo, Joaquín Galán,: Maria Sanz, Raúl Vera, Elena Aliaga, Silvia Garzón, Lidia Mauduit, José Angel Moreno, Javi Domínguez. Espai Escènic: Ricardo Iniesta. Composició Musical: Luis Navarro. Coreografía: Juana Casado. Direcció Coral: Marga Reyes i Lidia Mauduit. Vestuari: Carmen de Giles i Flores de Giles. Maquillatge, perruqueria i estilisme: Manolo Cortés. Texturizat i acabat escenografia: Ana Arteaga. Utilleria i Atrezzo: Sergio Bellido. Diseny de llums: Alejandro Conesa. Espai Sonor: Emilio Morales. Ajudant de direcció: Sario Téllez. Assistent de direcció: Rocío Costa. Videos: Felix Vazquez. Fotos: Luis Castilla. Gerència: Rocío de los Reyes. Distribució: Victoria Villalta. Producción: Paz L. Millón. Comunicació: Blanca Sanz. Secretaria: Macarena Gutiérrez.