Teatre Municipal de Girona

Fins i tot la foscor (Even the Darkness) (即使是黑暗)

25è Circ d'Hivern - Ateneu Popular 9 barris

28/02/2021 - 18.00 h

Teatre Municipal

14 | 12 | 10 | 8 ¤

Durada: 60 minuts

Edat recomanada a partir de 12 anys.
Fins i tot la foscor (Even the Darkness) (即使是黑暗), és un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX.
Amb sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Direcció: Philine Dahlmann i Eva Ordoñez. Repartiment: Emiliano Pino, Dominique Joannon, Laura Esposito, Julie Bergez, Elise Bjerkelund i Junyi Sun. Coreografia: Junyi Sun en col·laboració amb la companyia. Disseny il·luminació: Ivan Tomasevic. Concepte sonor: Emiliano Pino, Philine Dalhmann i Anatole Petit. Música en directe: Emiliano Pino en col·laboració amb la companyia. Vestuari: Mariona Signes. Escenografia: Mariona Signes i Salvatore Frasca. Disseny il·lustració: Chamo San. Una producció de: Bidó de Nou Barris. Coproducció: GREC Festival. Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ICUB, Ajuntament de Barcelona, Xarxa TRANSVERSAL, INAEM i Barcelona Activa. Residències: Espai de Circ Cronopis, Tub d’assaig, La Central de Circ i Ateneu Popular 9 Barris.