Teatre Municipal de Girona

Acte ajornatSolitudes

Kulunka Teatro

24/01/2021 - 18.00 h

Teatre Municipal

16 | 14 | 10 | 8 ¤

Idioma: Sense paraules

Acte ajornatL'espectacle Solitudes de kulunka Teatro previst per al diumenge 24 de gener es trasllada al 21 de març a les 18 h a causa de la pròrroga de restriccions de confinament municipal. Disculpeu les molèsties.

El protagonista de Solitudes se sent incomprès perquè, com gairebé tots els ancians per als que la seva vida és pràcticament una espera, ja només desitja coses senzilles. Coses tan simples, que els altres no arriben a valorar la seva veritable importància. L'extraordinari d'aquesta història és que l'ancià -contra el que podria esperar-se d'algú amb una vida ja gairebé sense alicientes- no es resigna, no renuncia als seus petits desitjos i lluita per ells amb determinació i dignitat. Això, és clar, tindrà les seves conseqüències per a ell mateix i per als que l'envolten.

Direcció: Iñaki Rikarte. Repartiment: José Dault, Garbinñe Innsausti / Laura García Marín, Edu Cárcamo. Música original i disseny de so: Luis Miguel Cobo. Máscares: Garbiñe Insausti. Disseny escenografia i vestuari: Ikerne Giménez. Disseny il.luminació: Carlos Samaniego. Producció: Kulunka Teatro. . Premi Millor Espectacle - MAX. 2018. Premi Millor Composició Musical - MAX. 2018. Premi Millor Producció Vasca - ERCILLA. 2019. Premi del Públic - BE FESTIVAL. 2017. Premi del Públic - VILLA DE CARTAYA. 2019.