Teatre Municipal de Girona

Qui cu qui què quina

cia. Nom Provisonal

Escènit

Dilluns 13 de juliol - 19.30 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 40 min

Un espectacle de circ amb perxa xinesa i bicicleta acrobàtica. El nom no és provisional. ;)

Dues persones han de compartir un sol espai per poder continuar amb el seu viatge. Estan condemnades a donar voltes i més voltes en un cercle
infinit fins a que trobin la manera de compenetrar-se. Però el xoc dels seus universos individuals crearà un món ple d’absurditats i les respostes mai són senzilles quan es tracta de trobar un punt mig.

Qui cu qui què quina és un joc de connexions entre els artistes, una màquina i el públic. Tots els cossos vius tenen electricitat. Què passa si ens connectem? Que passaria si poguéssim escoltar com sona la connexió entre persones?

Idea Original : cia. Nom Provisional. Intèrprets : Joan Pallàs i Eva Camps. Direcció : cia. Nom Provisional. Mirada Externa : Anna Pascual. Disseny sonor : Joan Cot. Vestuari : Rocio Belen. Fotografia : Sandra Gómez. Vídeo : Julian Waisbord. Administració : SmartIB. . AMB EL SUPORT DE: . Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.. Amb el suport de La Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la Rue i dels Ajuts KREAS de l’Ajuntament de Girona..