Teatre Municipal de Girona

Acte suspèsConsagració de la primavera

BCN City Ballet

29/03/2020 - 18.00 h

Teatre Municipal

18 | 14 | 10 | 8 ¤

Durada: 80 min

Acte suspèsLa Consagració de la Primavera és una de les obres cabdals d’Igor Stravinsky. posiblement, la millor part orquestal de tot el segle XX,

Un cant a la poesia, una cascada de música que ho emplena tot en un elogi a la natura, a la fertilitat, al món i a l'esperit crític. Una vida a canvi de més vida.

El BCN City Ballet fa una interpretació neoclàssica d'una peça idònia per a uns temps convulsos on està en joc allò que entenem com a pàtria, i on la sostenibilitat ha d'esdevenir bandera. una adaptació del coreògraf Carlos Bonilla, i diseny de vestuari de Ginadan.

Espectacle apte per a tot el públic dividit en dues parts, amb diferents peces de diversos coreògrafs.

Primera part (30’) - Consagració de la Primavera de Igor Stravinsky
Mitja part (15’)
Segona part (35’) - Preciosite Suite de Marcelo de Benedetti - Nowhere de Bárbara- Opresión de Abel Korzeniowsky - Un segundo de Mac Ritcher - Swin de Jack White - Enflorar de Bach - La Bella Cubana de Ernesto Lecuona

Direcció: Georgina Rigola. Ballarins: Ricardo Sandoval, Rocio Hernandez, Leticca Cappa, Eric Grao, Alesa Meneses, Marianela Bidondo, Samuel Galeano, Amanda Lana, Raquel Sanchez, Sofia Agüero, Marina Andrade. Mestres: Elisabet Perez, Leandro Sanabria, Carlos Bonilla. Producció: Arts Project Associació. Coreografies de: Ramón Oller, Carlos Bonilla, Marcelo Saez… I altres. Tècnic: Pol Queralt. Fotografia: Alicia Campos. Comunicació: Albert Torras.