Teatre Municipal de Girona

Breaking Point

Weibel Weibel Co.

21/02/2020 - 20.30 h

Teatre Municipal

12 ¤

Durada: 55 min
Idioma: Espectacle gairebé sense text

Breaking Point (“Punt de ruptura”) és un espectacle que explora la tensió creada en determinades situacions a causa de les expectatives i la relació que el públic té amb els materials que s'utilitzen durant l'espectacle així com la manera com són tractats.

La proposta destripa aquesta forma d'art fins el nucli per tal de veure com això afecta tant a l'artista com al públic.

La majoria dels elements són construïts en escena amb l'ajuda del públic i després provats fins que es trenquen.

Aquests elements inclouen una corda fluixa feta de paper, que després es sotmesa a foc, vapor, fricció i aigua. Una altra corda feta amb fil de pescar...
Tot plegat està montat de manera molt poc convencional que ajuda a crear la tensió necessària. La proposta és sencilla i no té trucs de llum ni so.
Es busca que els materials parlin per ells mateixos i que el públic noti que el que veu és el que hi ha. El paper és paper, el fil de pescar és senzillament fil de pescar i el foc és foc de veritat.

Una proposta que implica el públic a que col.labori de manera activa, es mogui per la sala i s'apropi al màxim. L'espectale porta el públic i els elements al punt màxim de tensió fins que... es trenca ( l'element); el públic no es trenca... s'encongeix, vibra, s'ho passa bé i roman sa i estalvi.

En escena: Alexander Weibel Weibel i Aino Ihanainen. Idea original i direcció: Alexander Weibel Weibel. Amb el suport: Dans och Cirkushögskolan i Stockholm Stad.