Teatre Municipal de Girona

Sabates noves

L'home dibuixat

09/02/2020 - 11.00 h
09/02/2020 - 12.00 h

Auditori de la Mercè

6 ¤

Durada: 35 min
Idioma: Català

Teatre d’objectes que ens transporta a la infantesa amb grans dosis d’afecte i tendresa.
Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix.
La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,…

Creació: Jordi Palet / Tian Gombau. Dramaturgia i direcció: Jordi Palet I Puig. Actor i manipulador: Tian Gombau. Escenografia i objectes: Isa Soto. Musica: Oscar Roig. Enregistrament: Temps Record. Musics enregistrament: Olvido Lanza, Benet Palet i Pep Pascual. Il•luminació: Xavi Prieto. Vestuari: Hernán Martínez. Video: Xavi Manzanet. Fotrografia: Alvar Buch. Producció: Tian Gombau. Ajudant de producción / distribució: Mélanie Lefebvre. Tema: “Bujaraloz by night” de Carles Santos.. Agraïments: Teresa Sánchez, Olga Piquer, Rosa Moros, Anna Mari Cases, Nati Romeu, Miquel Górriz, Juan Bautista Giner, Fundació Caixa Vinaròs, Les Pisanes Escola de Teatre, Aula de Teatre Carles Pons, Olivier Van Der Beken. Dedicat als nostres pares, que ens van ajudar a crèixer, i als nostres fills, que també.. Espectacle produït amb el suport de L’Institut València de Cultura-Generalitat Valenciana i amb la col•laboració del Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim, l’Auditori Municipal de Vinaròs i el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa-CAET. .