Teatre Municipal de Girona

Laika

Xirriquiteula Teatre

Temporada Alta

03/11/2019 - 18.00 h

Teatre Municipal

12 | 10 | 4 ¤

Durada: 55 min

Temporada Alta

Era russa i es deia Laika. Va ser el primer ésser viu que va orbitar al voltant de l’espai, a bord de la nau Sputnik. Sense voler-ho, aquesta petita gosseta es va convertir en una estrella mundial de la qual s’han fet llibres, pel•lícules i fins i tot cançons. A través de retroprojeccions, titelles, autòmats i gestos, la mítica companyia Xirriquiteula Teatre ens explica la història de la primera gossa astronauta. Qui era? D’on venia?
Una història trepidant i apassionant, un muntatge que atraparà tota mena de públics i, alhora, ens obligarà a rellegir la història amb uns altres ulls. El muntatge va guanyar el Premi de la Crítica 2018 al millor espectacle familiar i el BBVA de Teatre 2019.

Un cop acabada la funció hi haurà una post-funció amb la companyia, dinamitzada per Recomana.

Creació i dramatúrgia: Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé, Daniel Carreras i Iolanda Llansó. Direcció d’actors. Enric Ases. Espai escènic i attrezzo: Marc Costa. Vestuari i utillatge: Iolanda Llansó. Projeccions: Christian Olivé. Il•luminació i espai sonor: Dani Carreras. Música: Albert Joan. Producció: Xirriquiteula Teatre.