Teatre Municipal de Girona

Andare

Cia. Impàs

Escènit

04/07/2019 - 20.00 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 40 min
Idioma: Català

A N D A R E és una tragicomèdia basada en fets reals no personals, però si a l'abast de tothom. Una performance de dansa – teatre de carrer que et convida a conèixer les emocions de la Imra, una noia que s'ha vist obligada a abandonar casa seva amb una única maleta plena de les experiències viscudes i lluitades amb la gent que estimava. L' Imra perduda en una terra desconeguda plorarà, riurà, cridarà i es farà estimar.
Amb l'esperit de criticar com som manipulats, bomberdejats i expulsats dels nostres territoris A N D A R E és un viatge emocionalment intens on el públic viu en primera persona com conviure en una societat on acatar ordres és bàsic per sobreviure. On la inquietud de saber si aquella bomba porta el teu nom o no, forma part del teu dia a dia.

ANDARE pretén sensibilitzar i prende consciència del què viuen algunes persones d'aquest mateix món que compartim des de l'humor i la nostàlgia.

Idea i concepte: Neus Masó. Coreografia: Neus Masó. Direcció artística: Elena Masó - Neus Masó / Cia. Impàs.. Disseny espai: Baowatt produccions oníriques.