Teatre Municipal de Girona

Flou Papagayo

Mumusic Circus

Escènit

10/07/2019 - 20.00 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 50 min

Verticals i música; Veu, dansa i teatre corporal; Suspensió capilar i patins... Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és.
Passa. I el fem.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l'impuls d'aquest curiós viatge on cada un d'ells aconsegueix convèncer a l'altre d'allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent.

Premi Zirkolika 2018 pel millor espectacle de carrer.
Nominat al XXI premi de la Critica d'Arts Escèniques 2018 en la categoria Arts de carrer.
Nominat al premi Max 2019 en la categoria d'espectacle familiar

Autors: Clara Poch i Marçal Calvet. Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet. Interprets: Clara Poch, Marçal Calvet, Eva Szwarcer o Ruth Sánchez. Composició Musical: Marçal Calvet i Clara Poch. Dramatúrgia: Clara Poch. Escenografia i estructura: Marçal Calvet. Disseny Llums i So: Marçal Calvet. Vestuari: Alex de Ponzoña. Producció: MumusicCircus. Producció executiva i Difusió: Daphné Malherbe i MumusicCircus. Agraïments: Joan Català i Magí Serra. Coproductors: Fira del Carrer de Tàrrega, Mostra infantil i juvenil de Igualada, Ajuntament de Sant Celoni. Subvenció: Projecte beneficiari del dispositiu "Compañonaje" del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb l’ajut de La Central del Circ de Barcelona, ICEC, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.