Teatre Municipal de Girona

Catalunya dansa contra el càncer

Girona en moviment

06/07/2019 - 20.30 h
07/07/2019 - 19.00 h

Teatre Municipal

30 | 18 ¤

Diuen que la dansa és un llenguatge universal, poderós i molt emotiu. Et convidem a viure-ho en primera persona a "Catalunya dansa contra el càncer", la gala benèfica anual del festival Girona en Moviment. Ballarins catalans i internacionals de les millors companyies del món uneixen forces contra el càncer en aquesta gala d'un repertori d'estils molt diferents. Qualitat, solidaritat i emoció amb la millor dansa del moment.

Si vols conèixer més sobre els ballarins i el repertori de la funció, vine a la conferència pre-funció una hora abans de l'espectacle, al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. I si vens el diumenge dia 7 de juliol, tens l'opció de venir al sopar de cloenda del festival, un cop finalitzada la gala!

Nota: No es fa venda presencial, excepte el dia de la funció, si queden entrades disponibles.

Direcció artística: David Rodríguez. Organitza: Associació Cultural David Rodríguez, Fundació Oncolliga Girona. Ballarins: Víctor Zarallo, Tess Buck, Alba Victòria Nadal, Yvonne Slingerland, Volodymyr Fortunenko, Luke Prunty, Roger Cuadrado, Carlos Renedo, Chase Johnsey, Marc Balló, David Rodríguez, Celia Sandoya, Felix Deepen, Francesc Nel•lo, Michele Esposito i Alba Sempere. .