Teatre Municipal de Girona

Pel davant i pel darrera

Anexa

31/05/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 2h 10 min

L’espectacle ens mostra les dificultats de tot tipus que pateix una companyia de teatre per muntar una obra teatral de bastant poca qualitat. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre gens dels problemes als quals s’enfronta un actor: són problemes de la humanitat… i de nosaltres mateixos!
Pel davant i pel darrere és, probablement, la comèdia més divertida mai escrita des que es va estrenar a Londres l’any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.
Els seus pobres personatges i la seva simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d’una relació única de l’obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest serà el cinquè. No hi ha una altra ciutat al món on hagi passat.

Direcció: Alexander Herold. Repartiment: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Aleix Albareda, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina, Bernat Cot. Títol original: Noises Off. Autor: Michael Frayn. Adaptació: Paco Mir.