Teatre Municipal de Girona

El Llibertí

Direcció: Joan Lluís Bozzo

29/03/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 1h 40 min

Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l’ètica, un concepte intemporal.
Amb Àngels Gonyalons i Abel Folk.
Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d’Holbach, rep l’encàrrec d’escriure com més aviat millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’Enciclopèdia. El temps vola: s’ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de “Moral”. Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l’Enciclopèdia.
Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel•ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

Direcció: Joan Lluís Bozzo. Repartiment: Abel Folk, Àngels Gonyalons, David Pintó, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda. Títol original: Le libertin. Autor: Eric-Emmanuel Schmitt. Ajudant de direcció: David Pintó.