Teatre Municipal de Girona

Amour

Marie de Jongh

22/02/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

15 | 15 | 10 | 6 ¤

Durada: 55 min

Uns nens juguen al país on tot comença. S'afanyen a descobrir el món transformant el seu univers. Imiten la gent gran, amb audàcia i enginy. S'atreveixen a estimar sense saber quin és el seu veritable significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odi en les seves butxaques. Saben d'olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. No saben del temps.
I de sobte, han transcorregut més de seixanta anys.
Ara, envellits, treuen de les butxaques multitud de paraules que cauen com fulles marcides. Saben d'olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar quan ja coneixen el veritable significat d'estimar. Saben del temps. El que no saben és que l'amor sempre ens dóna una oportunitat.
Amour és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre que es pot gaudir conjuntament entre nens i grans. El teatre com a lloc de trobada per compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d'adults per a nens i teatre infantil per a adults.

Premi MAX 2017 Millor Espectacle Infantil o Familiar
Premi VILLA DE CATAYA 2017 al Millor Espectacle
Premi ALCIDES MORENO 2017 al Millor Espectacle
Premi FETEN 2016 Millor Espectacle
Premi ERCILLA 2015 Millor Producció Basca
Premi “Villa de Cartaya” 2017 a la millor Obra del XII Cicle de Teatre de Tardor

Dramatúrgia i Direcció: Jokin Oregi. Actors: Javier Renobales, Ana Martínez, Ana Meabe, Pablo Ibarluzea, Anduriña Zurutuza. Direcció Artística, escenografia i vestuari: Elisa Sanz (AAPEE). Música: Pascal Gaigne.