Teatre Municipal de Girona

Shirley Valentine

Teatre Condal / Focus

09/03/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 1 h 15 min

La Shirley és una mestressa de casa de Liverpool empresonada en un matrimoni sense vida i sense amor. Els seus fills han marxat de casa i ella se sent atrapada en una rutina asfixiant. Es passa els dies sola i l’única activitat estimulant que duu a terme és cuinar, cada nit, uns ous ferrats amb patates fregides per al seu marit, un home emocionalment llunyà.
Un dia, mentre es pregunta on han anat a parar els seus somnis de joventut, rep una invitació inesperada: la seva millor amiga ha guanyat un viatge a Grècia i li demana que l’acompanyi. La Shirley accepta sense pensar-s’ho dues vegades, fa les maletes en secret i marxa de casa, deixant una breu nota enganxada a la porta de l’armari de la cuina: “Marxo a Grècia. Torno en dues setmanes”.

Autoria: Willy Russel. Versió: Joan Sellent i Ferran Toutain. Direcció: Miquel Gorriz. Amb: Mercè Aránega. Il·luminació: Jaume Ventura. Escenografia: Jon Berrondo. Vestuari: César Olivar. Música: Miquel Gorriz. Ajudant de direcció: Anna Maria Ricart. Direcció de producció: Amparo Martínez i Anna Rius. Cap de producció: Maite Pijuan. Producció executiva: Raquel Doñoro. Un coproducció de Focus i Mola Produccions.