Teatre Municipal de Girona

El Preu

Direcció: Silvia Munt

15/03/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 1h 45 min

Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla de les conseqüències de les nostres decisions. El preu és el darrer èxit d’un dels grans dramaturgs del segle XX, Arthur Miller.
Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i, en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, un cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars.
Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar als protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

Autor: Arthur Miller. Traducció: Neus Bonilla i Carme Camacho. Direcció: Sílvia Munt. Repartiment: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. Saxo tenor: Pepino Pascual. Producció: Bitò Produccions.