Teatre Municipal de Girona

Maremar

Dagoll Dagom-Shakespeare-Lluís Llach

Paraula-dansa-cançó

22/03/2019 - 17.30 h
22/03/2019 - 20.30 h

Teatre Municipal

26 | 22 | 12 | 8 ¤

Durada: 1h 35 min

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles.
Pèricles, príncep de Tir, es veu obligat a fugir del seu poble i de diferents indrets de la costa del Mediterrani perseguit per les ordres del maligne governador d’Antíoc.
Durant les seves aventures, Pèricles s’enamora de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui es casa i emprèn la tornada cap a Tir. Enmig d’una gran tempesta, el seu vaixell naufraga i a la seva dona Thaïsa la llencen al mar creient que és morta després de donar a llum a Marina. Pèricles, desesperat, deixa la seva filla a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.

Direcció: Joan Lluís Bozzo. Intèrprets: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats i Marc Vilajuana.. Direcció musical, arranjaments i noves creacions: Andreu Gallén. Direcció coreogràfica: Ariadna Peya. Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya. Creacions audiovisuals: Joan Rodón. Ajudantia de direcció: Jofre Borràs.