Teatre Municipal de Girona

Cicle mitjà - El silenci d'Hamelín

Farrés Brothers

13/02/2019 - 9.45 h
13/02/2019 - 11.00 h
14/02/2019 - 9.45 h
14/02/2019 - 11.00 h

Teatre Municipal

5,5 ¤

Durada: 55 min
Idioma: Català + LSC

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda?
La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d’Hamelín. Ara ja són grans, i un personatge estrany els ha demanat d’explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc.
Objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci... i els avantatges de tenir desavantatges. Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen... que acaben surant a la superfície.

Creació: Jordi Palet, Olalla Moreno, Jordi Farrés, Pep Farrés, Íngrid Domingo. Text: Jordi Palet i Puig. Repartiment: Olalla Moreno, Jordi Farrés, Pep Farrés. Direcció: Jordi Palet i Puig. Escenografía i disseny de titelles: Alfred Casas. Música: Jordi Riera. Vestuari: Flavia Onofre. Il·luminació: Jordi Llongueras. Producció: Sylvie Lorente. Ajudanta i coreografia: Íngrid Domingo. Assesorament en Llengua de Signes Catalana (LSC): Anna Granero, Nayeli Pascual, Gloria Diaz, Marta Cañizares,. Fotografia: Arian Botey. Músics d'enregistrament: Jordi Riera.