Teatre Municipal de Girona

Batxillerat - Los niños tontos d’Ana Maria Matute

Teatre de Ponent

09/04/2019 - 9.45 h
09/04/2019 - 12.00 h

Teatre Municipal

6,5 ¤

Durada: 1h 30 min
Idioma: Castellà

Volum de relats breus d’Ana María Matute, publicat per primera vegada el 1956, és un meravellós conjunt d’estampes poètiques que retraten la infància dramàtica dels nens que van créixer a l’Espanya rural de la postguerra.
Amb aquesta adaptació teatral penetrarem en aquest món obscur, dolorós i tot i així ple de somnis, encarnant als nens que sobrevivien a dures penes i que feien del joc el seu millor refugi.
L’espectacle capta i transmet de manera accessible la tendresa i la contundència, la ingenuïtat i la lucidesa del text original.

Un espectacle de la companyia Cos de Lletra distribuït per la companyia Teatre de Ponent pel projecte Teatre i Literatura.

La durada aproximada de les obres és d’entre 50 ó 60 minuts. Després de la funció hi ha un col·loqui amb els membres de la companyia que pot durar entre 20 i 30 minuts..

Autora: Ana María Matute. Dramaturgia i direcció: Ruth Vilar. Actors: Salva Artesero i Ruth Vilar. Música original: Manuel Sánchez Riera. Investigació i documentació: Joan Corderas i Plans. Fotografies: Jordi R. Renom. Il•luminació: Rocio Arjona Gallardo / Noel Jimenez. Escenografia i vestuari: Cos de Lletra. . .