Teatre Municipal de Girona

Cicle superior i ESO - Amour

Marie de Jongh

21/02/2019 - 10.30 h
22/02/2019 - 11.00 h

7 ¤

Durada: 50 minuts
Idioma: Sense paraules

Una delícia d'espectacle, on 4 personatges, amb màscara neutra ens expliquen una autèntica història d'amor.
Uns nens juguen al país on tot comença. S'afanyen a descobrir el món transformant el seu univers. Imiten la gent gran, amb audàcia i desimboltura. S'atreveixen a estimar sense saber quin és el seu veritable significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odi en les seves butxaques. Saben d'olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. No saben del temps.
I de sobte, han transcorregut més de seixanta anys.
Ara, envellits, treuen de les butxaques multitud de paraules que cauen com fulles marcides. Saben d'olors, pell, carícia, abandonament, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el veritable significat d'estimar. Saben del temps. El que no saben és que l'amor sempre ens dóna una oportunitat.

AMOUR és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre que es pot gaudir conjuntament entre nens i grans. El teatre com a lloc de trobada per compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d'adults per a nens i teatre infantil per a adults.

Premi MAX 2017 Millor Espectacle Infantil o Familiar
Premi VILLA DE CATAYA 2017 al Millor Espectacle “AMOUR”
Premi ALCIDES MORENO 2017 al Millor Espectacle “AMOUR”
Premi FETEN 2016 Millor Espectacle
Premi ERCILLA 2015 Millor Producció Basca
Premi “Villa de Cartaya” 2017 a la millor Obra del XII Ciclo de Teatro de Otoño
Espectacle recomanat per la Red Espanyola de Teatres

Dramatúrgia i Direcció:  Jokin Oregi. Actors:  Javier Renobales, Ana Martínez, Ana Meabe, Pablo Ibarluzea, Anduriña Zurutuza. Direcció Artística, escenografia i vestuari:  Elisa Sanz (AAPEE). Música:  Pascal Gaigne. Disseny de Il·luminació:  Xabier Lozano. Màscares i Atrezzo:  Javier Tirado. Realització de Vestuari:  Nati Ortiz de Zárate y Begoña Ballestero. Pintura i acabats Vestuari:  María Calderón. Il·lustració:  Ane Pikaza. Tècnic en gira:  Javier García Kandela. Fotografia:  Guillermo Casas. Espai Sonor:  Edu Zalio. Producció executiva:  TARTEAN Teatroa.