Teatre Municipal de Girona

UAP! 18 Veritat o mentida

02/02/2018 - 19.00 h
03/02/2018 - 18.00 h
03/02/2018 - 20.00 h

Teatre Municipal

10 | 7 | 7 | 5 ¤

UAP!! 10 Anys d’un projecte musical, educatiu, cooperatiu i solidari per la PAU.
Veritat o mentida, s’ha inspirat en el llibre “1984 de George Orwell”.

Un món sense llibertat d’expressió, desesperançador a on sempre som vigilats a on la veritat i la felicitat son creades. La informació és controlada i manipulada pel Gran Germà i el passat és reeditat, esborrat o eliminat pels funcionaris. El poble que gaudeix d’una aparent tranquil•litat i benestar està controlat pel Gran Germà, és un control exhaustiu sobre les persones, introduint elements, normes i eslògans per facilitar el control i la seguretat, eliminant les emocions, el pensament lliure i la intimitat personal.
Les normes obliguen a rituals diaris i quotidians, s’ha creat un món sense llibertat d’expressió i el Gran Germà vetlla pel compliment exhaustiu procurant trobar i eliminar els desertors o els traïdors del règim, tothom vigila i vetlla pel sistema, no pots mostrar cap dubte o ets marcat de traïdor. Tothom vigila a tothom.
La vida del ciutadà està en mans de l’aparell electrònic, una polsera o mòbil, que et connecta i dóna informació al Gran Germà. La informació i la història és manipulada, reeditada, esborrada o eliminada segons les conveniències.
Com podrem aconseguir que els fets històrics perdurin en el temps? Com podem aconseguir ser lliures?

Direcció del projecte: Associació UAP Eduquem per la PAU. Associació UAP eduquem per la PAU: Professors i professores de música dels centres de secundària de Girona i comarques inscrits en el projecte. Assajos i coordinació: Grup de treball professorat de música de secundària. Text: Jordi Corrales. Adaptacions musicals: Grup de treball professorat de música de secundària. Direcció musical i adaptacions: Mercè Rigau. Direcció escènica i artística: Mon Bover i Cràdula Teatre.