Teatre Municipal de Girona

En Jan Totlifan

L'estaquirot teatre

28/01/2018 - 12.00 h

Auditori de la Mercè

6 ¤

Durada: 55 min

Aquesta és la història d’en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia... Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot.
Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que s’en volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes. En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç...!
Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que, a poc a poc, va anar aprenent moltes coses. Quan va arribar per fí a les illes Verdes i el va trobar, se’n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fés res. Llavors va decidir quedar-s’hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics.

Autor: L'Estaquirot, teatre. Manipuladors: Núria Benedicto, Olga Jiménez, Albert Albà. Tècnica: Titelles manipulats sobre taula. Direcció: Guillem Albà. Escenografia: Alfred Casas. Construcció: Cia L’Estaquirot, Alfred Casas, Pedro Jiménez. Música original: Ferran Martínez. Creació, producció i realització: L’Estaquirot teatre.