Teatre Municipal de Girona

Mulïer

cia. Maduixa

10/07/2018 - 22.00 h

Plaça del Pallol

Entrada lliure

Durada: 40 min
Idioma: Sense paraules

Dansa + emocions + poesia visual
Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per a cinc ballarines. Amb aquest muntatge pretenem investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.
Les dones són el nostre punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.
Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Premi MAX al Millor espectacle de carrer i a la Millor composició musical.

Repartiment: Laia Sorribes, Lara Llávata, Melisa Usina, Esther Latorre, Ana Lola Cosin, Paula Quiles (cover). Idea i direcció artística: Joan Santacreu. Creació coreogràfica: Mamen García. Ajudant de direcció: Paula Llorens. Dramatúrgia: Roser de Castro. Composició Musical: Damián Sánchez. Vestuari: Doblette. Fotos: Juan G. Sanz. Tècnics: Sergi Sanjuan, Andrés Roses. Assessoria: Inetec. Producció: Lola Peris, Susanna Vitoria. .