Teatre Municipal de Girona

Tripula

Farrés Brothers

Premi FETEN 2016 al millor espectacle d'espai no convencional - Premi Fira de titelles de Lleida 2015 a la Millor escenografia + Menció Especial

12/03/2017 - 12.00 h
12/03/2017 - 17.30 h

Teatre Municipal de Girona

6 ¤

Durada: 55 min
Idioma: Català

Un viatge estàtic dins un globus aerostàtic. Un espectacle per navegar fora del món, deixant-te endur per l’aire i la imaginació.

Dos científics il•luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar-nos la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic. El Globus Estàtic viatja per l’espai, fregant els límits de la realitat, permetent anar a llocs que fins ara ningú sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació.

Creació: Jordi Palet, Pep Farrés, Jordi Farrés. Text: Jordi Palet i Puig. Repartiment : Jordi Farrés i Pep Farrés. Direcció: Jordi Palet i Puig. Escenografía i disseny de titelles: Jordi Enrich, Farrés brothers i cia, Alfred Casas. Música: Jordi Riera. Il•luminació: Jordi Llongueras. Producció: Sylvie Lorente. Veu en off: Pere Arquillué. Enregistrament: Francesc Puig. Fotografia: Martí Artalejo. Músics d'enregistrament: Jordi Riera. . Espectacle per a públic familiar, a partir de 3 anys. .