Teatre Municipal de Girona

Vola Ploma

Periferia Teatro

Premi "Titirijai 2015"

29/01/2017 - 12.00 h

Auditori de La Mercè

6 ¤

Durada: 1 h
Idioma: Català

Robin és un ocell que vivia "feliç" a la seva gàbia, fins que un dia va tenir un somni ... La gàbia es va obrir i Robin, per fi, va volar ... Va buscar per aquí i per allà, però no va trobar cap ocell. Havien desaparegut i el Robin va anar mes enllà del que ningú ha imaginat, per trobar-los.

A vegades, les persones som capaços de tancar al que estimem en una gàbia, perquè no s'escapi i es quedi al nostre costat ... "Vola ploma", és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable natura dels éssers vius. Li volem donar al nostre protagonista la possibilitat de viure el seu somni i als espectadors l'oportunitat de acompanyar-lo en el seu vol.

"Si li hagués tallat les ales hauria sigut meu, no s'hauria escapat.
Però així, hauria deixat de ser un ocell.
I jo ... jo el que estimava era l'ocell ".
(Mikel Laboa, cantautor basc)

Direcció: Juan Manuel Quiñonero. Autors: Juan Manuel Quiñonero i Mariso García. Actrius i manipuladores: Iris Pascual i Mariso García. Escenografia: Juan Manuel Quiñonero, Alfredo Guillamon i Pati Valcarcel.. Vestuari: Raquel Bernal - El Recreo.. Disseny gràfic i audiovisual: Pedro Guirao. Música: Vicent Huma. . Espectacle per a públic familiar, a partir de 3 anys.