Teatre Municipal de Girona

El Teatre Municipal acolilrà el Plot Girona Series Fest.

Des d'avui fins dissabte 30 de maig es podran veure les millors series de televisió de manera gratuïta.

26 D'ABRIL DE 2016

Més informació

L'Ajuntament de Girona, Movistar+ i Mirut Produccions han presentat la primera edició del Plot Girona Series Fest, un festival que durant sis dies projectarà al Teatre Municipal sèries de repercussió internacional i també organitzarà debats i conferències. La cita neix per divulgar i analitzar les sèries televisives, però, en el futur, aspira a esdevenir punt de trobada de seguidors de sèries i també de productors i creadors.
Des d'aquest dimarts dia 26 d'abril fins el dissabte 1 de maig podrem gaudir de la primera edició del Plot Girona Series Fest a la ciutat de Girona. Promogut per Pep Prieto, Toni de la Torre i Pep Taberner, i amb el suport de l'Ajuntament de Girona, Movistar + i la Diputació de Girona, es tracta d'un festival de ficció televisiva que per una banda té la intenció d'acostar els millors pilots inèdits de sèries de televisió produïts en l'àmbit internacional i per altra, promoure xerrades, conferències i debats a l'entorn del món de les sèries.
Sèries com House of Cards, Borgen i Penny Dreadful, entre d'altres, es projectaran a través d'episodis individuals després de cada conferència o debat. Entre els conferenciants cal destacar aVíctor Amela i Sergi Pàmies, dos dels autors dels llibres més venuts de la passada diada se Sant Jordi.
El festival s'estrenarà aquest dimarts a les 19.00 amb un debat sobre sèries i política amb el títol de"La realitat supera la ficció" al Teatre Municipal de Girona en el que hi participaran sis diputats del parlament de Catalunya; Jordi Cuminal (CDC), Adriana Delgado (ERC), David Mejía (C's), Miquel Iceta (PSC), Joan Coscubiela (Catalunya sí que es pot), Joan Milián (PP) i Eulàlia Reguant (CUP). Després es projectarà el primer capítol de Borgen, la sèrie dramàtica danesa que es va emetre de 2010 a 2013 i que ha triomfat a tot Europa. Aquesta, narra la trajectòria de Birgitte Nyborg, lídel del partit dels Moderats i primera ministra de Dinamarca.


$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });