Teatre Municipal de Girona

Programació especial per a l'estrena de la 6a temporada de "Joc de trons"

El Teatre Municipal acollirà diverses activitats relacionades amb la sèrie el dilluns 25 d'abril, entre les quals la projecció de l'episodi "The red woman" en versió original i subtitulat en català. També s'hi exposarà el popular tron de la producció nord-americana i tothom qui vulgui hi podrà accedir per fer-s'hi una fotografia els dies 25 i 26 d'abril.

13 D'ABRIL DE 2016

Més informació

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor de Cultura, Carles Ribas, han explicat aquest matí la programació d'actes que s'han organitzat al voltant de l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de la sèrie Joc de trons el proper 25 d'abril i que tindran lloc al Teatre Municipal de Girona. Totes les activitats seran d'accés lliure i gratuït, malgrat que caldrà adquirir de manera anticipada les entrades per assistir a l'estrena.
L'activitat principal de la jornada del 25 d'abril tindrà lloc a les 20 h, amb la projecció d'aquest primer episodi de la nova temporada de la sèrie, titulat "The red woman" ("La dona vermella"), en versió original subtitulada en català. Aquesta serà, de fet, la primera ocasió en què es podrà veure un capítol de Joc de trons amb subtítols en llengua catalana.
"Amb aquest acte Girona es tornarà a convertir en protagonista d'aquesta sèrie, que estem convençuts que tindrà una repercussió enorme en els aspectes turístics i de desenvolupament econòmic del territori", ha remarcat l'alcaldessa Marta Madrenas, que ha mostrat també la seva satisfacció per poder "gaudir tots junts" de l'emissió del primer capítol, tant amb la ciutadania gironina com amb les persones d'arreu del territori gironí que van participar en la gravació de la sèrie a la ciutat, ja sigui fent d'extres o fent-hi tasques diverses.
Prèviament a l'estrena -que, tècnicament, serà una reestrena, ja que l'estrena mundial es farà a les 4 de la matinada del mateix 25-, es projectarà el documental Taller Canal +, sobre la cinquena temporada (a les 18 h). Després del capítol, es passarà el documental Juego de Tronos T6. Viaje a España, en el qual es podran veure les diferents localitzacions d'aquesta sisena temporada. Les activitats al voltant del primer episodi de la nova temporada de Joc de trons començaran, però, ja al matí, amb la realització en directe des del mateix Teatre Municipal del programa "El Món a RAC1", conduït pel periodista Jordi Basté.
Tal com ha assegurat el regidor de Cultura, Carles Ribas, durant la setmana del 25 d'abril a l'1 de maig, "l'Ajuntament de Girona, des de l'entrada fins a la plaça del Pallol, serà de gel i foc", fent referència al fet que la decoració al consistori s'ambientarà en els diferents regnes de la popular saga de novel·les de George R. R. Martin, coneguda com a Cançó de gel i foc i que ha inspirat la sèrie televisiva.
En aquest sentit, durant els dies 25 i 26 d'abril, de les 9.30 a les 13.30 h i de les 16 a 20 h, s'instal·larà a la planta baixa del Teatre Municipal el famós tron de la sèrie, acompanyat d'un photocall. D'aquesta manera, tothom qui ho vulgui es podrà fer una fotografia assegut en el que ha esdevingut el símbol de la producció televisiva d'HBO.
Les entrades anticipades per assistir a l'estrena del primer capítol de la sisena temporada es podran adquirir a partir d'aquest dijous a les 13 h a través de la plataforma de venda d'entrades en línia Koobin i a les taquilles del Teatre Municipal.

$("a[rel^='prettyPhoto']").prettyPhoto({ overlay_gallery: false, social_tools: false, show_title: false });