L'Arxiu Municipal col·labora amb l'associació Archivistas en la Función Pública Argentina (AFPA)

DIMARTS 11 D'AGOST DE 2020

Conversa sobre la gestió de documents i dades a partir de l'experiència de l'Ajuntament de Girona.

L'associació Archivistas en la Función Pública Argentina (AFPA) va ser creada a mitjan 2019 amb la finalitat de potenciar el rol dels arxius de les Administracions Públiques i la de promoure la formació i conscienciació professional. Per aquest motiu promou actes de formació tècnica i d’intercanvi d’experiències professionals. És en el marc d’aquestes activitats que AFPA ha convidat l'Arxiu Municipal a parlar sobre l’experiència en la gestió de documents digitals a l'Ajuntament de Girona en la conversa en línia Documentos y Datos. Información de calidad en la gestión de políticas públicas.

Per part de l’Ajuntament de Girona, Lluís-Esteve Casellas, cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu, amb el títol La tiranía del PDF parlarà sobre els avantatges i les limitacions de basar la transformació digital en el format PDF i sobre com afrontar la gestió de dades, amb l’objectiu de rendibilitzar al màxim l’explotació de la informació generada des de les organitzacions.

Andrés Pak, cap del Archivo Intermedio del Archivo General de la Nación, parlarà sobre la necessitat de planificar la transformació digital i com aquesta no es pot entendre sense l’existència d’un sistema de gestió corporatiu com a base per a una informació de qualitat, amb el títol “Digitalizar no es moderno”.

El format del Conversatorio es basa en xerrades breus i la possibilitat de plantejar preguntes a les persones intervinents. L’acte es retransmetrà en directe i en obert pel compte de Facebook Live de l’AFPA.

Data: dimecres 12 d’agost.
Hora: 11:00 a l’Argentina / 16:00 a Girona.
Durada: 1:30 hora.

© 2020 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.