El CRDI actualitza l’accés online a la Col·lecció de Fotografia Contemporània

DIVENDRES 31 DE JULIOL DE 2020

S’incorporen tres treballs realitzats per quatre fotògrafs entre 2017 i 2019.

Martí Llorens i Rebecca Mutell (2017), Jordi Esteva (2018) i Tanit Plana (2019) són els autors dels tres treballs de creació fotogràfica que s’han incorporat a la col·lecció de fotografia contemporània de l’Ajuntament de Girona, a la qual es pot accedir a través del recurs Col·lecció de Fotografia Contemporània. 2004.2019.

Aquestes treballs amplien el recurs que ja existia amb obres dels fotògrafs Josep Maria Oliveras; Jordi S. Carrera; Vari Caramés; António Júlio Duarte; Manel Armengol; Joan Fontcuberta; Carlos Pérez Siquier; Txema Salvans; Bleda y Rosa; Isabel Muñoz; Ferran Freixa; Manuel Laguillo; Marcel Font; Juan Manuel Castro Prieto i Israel Ariño. La col·lecció és fruit del projecte “Arxiu, memòria i recerca” iniciat l’any 2004 amb el propòsit original d’aplegar obra de fotògrafs i fotògrafes contemporanis que es poguessin vincular a la ciutat de Girona.

D’aquesta manera s’actualitza un recurs web presentat l’any 2017 per celebrar el 20è aniversari del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), la missió del qual és conèixer, protegir, fomentar, oferir i divulgar a la ciutadania el patrimoni documental en imatge a la ciutat de Girona.

© 2020 Ajuntament de Girona - Plaça del Vi, 1 - 17004 GIRONA.